Koronavirus illustrasjonsbilde

Spanstind Rundt 2020 er avlyst

Med bakgrunn i de nye anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI) avlyses Spanstind Rundt 2020.

Med bakgrunn i de nye anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI) avlyses Spanstind Rundt 2020.

– Vi tar ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitte av coronaviruset. Vi lytter til de råd og pålegg som nasjonale og lokale helsemyndigheter gir, sier rennleder Marcus Nygård. Hensynet til deltagere, frivillige og alle involverte kommer alltids i første rekke – ingen skal bli syke i forbindelse med vårt arrangement. Det eneste riktige for oss nå er å avlyse Spanstind Rundt 2020.

Refusjonsordning

Det opprettes en refusjonsordning til Spanstind Rundts deltagere der startkontingenten vil bli refundert, eller at påmeldingen flyttes over til neste år om ønskelig. Spanstind Rundt vil informere sine deltagere om det praktiske rundt refusjonsordningen via e-post, deltagere trenger derfor ikke ta kontakt for å få tilbakebetaling.

Med vennlig hilsen
Spanstind Rundt
Marcus Nygård
Rennleder

Share this post